Ervaringen

Wat was het bijzonder om de geboorte van onze tweeling vast te laten leggen door Shelley. En wat zijn wij blij met het resultaat! Wat een prachtige reportage is het geworden. We hadden het ons niet mooier kunnen wensen. Alle emoties, van intense pijn tot puur geluk, zijn terug te zien op de foto’s. Evenals alle andere speciale momenten van de bevalling en de tijd erna. Respectvol, rustig, heel erg lief, meegaand en professioneel zijn woorden die Shelley als persoon en haar in haar werk als geboortefotograaf omschrijven. Ze is er vanaf het begin tot eind bijgebleven. En ondanks haar aanwezigheid, hebben wij het gevoel gehad dat het echt ons moment samen was. Al waren de grapjes en gezellige praatjes tussendoor ook erg fijn. Een heel speciaal en intiem moment, waar wij door deze prachtige foto’s nog veel op terug zullen kijken. Heel erg bedankt Shelley!

Claudia & Jan Willem

Wat een ervaring! Shelley weet precies wat je nodig hebt: wil je rust, dan speelt ze daarop in. Wil je afleiding dan is het heel gemakkelijk met haar praten. Het eindresultaat word daarom des te mooier, prachtige foto's met emotie. Niks is gemaakt, maar heel natuurlijk. We hadden dit echt niet willen missen! Shelley, je bent een prachtig mens, we zijn je zo dankbaar.'

Chantal & Wouter

Afgelopen woensdag ben ik bevallen van een prachtig kind bij 35 weken zwangerschap. Shelley was bij de bevalling om deze vast te leggen. Voorheen zou het niets voor mij geweest zijn om van zo iets intiems foto's te laten maken.. Maar wat ben ik ongelofelijk blij dat we dat gedaan hebben. Sterker nog, eerder heb ik aangegeven dat we geen foto's van de uitgang hoefde. Maar hier heb ik later toch nog zelf om gevraagd. En wat is dit goed voor mijn verwerking geweest, Na zo een heftige zwangerschap die met 35 weken ingeleid mocht worden ivm uitputting door langdurige weeën en al 8 weken gebroken vliezen vind ik het belangrijk terug te kunnen zien wat er is gebeurd. Ik kan het iedere zwangere adviseren om een geboorte fotograaf in te schakelen.. En mijn advies is natuurlijk Shelley. Lieve Shelley, los van dat we prachtige foto's hebben ontvangen van je en dit goed is voor mijn verwerking van zo een heftige zwangerschap en pittige bevalling vond ik jouw aanwezigheid ook erg prettig.. jij als moeder en recent bevallen vrouw zag gewoon wat ik nodig had zonder dat ik dit hoefde aan te geven. Zo veel pure en rauwe emoties vastleggen.. je moet het maar kunnen! Echt ontzettend bedankt ! En we hopen je snel weer te zien!

Wendy & Jan Willem

De wens voor een geboortefotograaf was erg groot en daarom dan ook blij dat wij Shelley getroffen hebben. Ze is vanaf het begin fijn en toegankelijk in het contact geweest. We hebben voorafgaand een kennismakingsgesprek gehad en hadden direct een goed gevoel bij Shelley. In de periode voor de bevalling regelmatig contact met haar gehad wat fijn was zo naar de bevalling toe. Tijdens de bevalling zelf is Shelley haar aanwezigheid niet alleen van toegevoegde waarde geweest voor de prachtige foto's maar is zij ook een steun voor ons geweest. Achteraf heeft zij ons het prachtige resultaat geleverd, een compleet proces, meer dan zomaar een geboortefotograaf, bedankt lieve Shelley!

Madelief & Giovanni

We hebben bij Shelley een zwangerschapsshoot gedaan. Allebei niet het type dat graag op de foto gaan, maar met Shelley ging dat helemaal goed! Helemaal niet awkward of gemaakt. En het resultaat is prachtig. Wij zijn (nog steeds) mega blij met de super mooie foto’s. Shelley is een absolute topper!

Sharon

Ik wilde heel graag mijn bevalling laten fotograferen omdat ik het zo een mooi idee vond. Omdat je het moment maar één keer mee maakt in een roes en door een geboortereportage toch terug kunt kijken. Een goede fotograaf vinden vond ik best lastig, iedereen heeft zo een specialiteit, maar wat mij betreft heeft Shelley ze allemaal. Shelley was onverwacht bij mijn bevalling, zij stond backup voor een andere fotograaf, maar die kon niet dus verving Shelley haar. Maar oh wat was zij goed. Ik had mij geen betere fotograaf kunnen voorstellen. Zij deed het vol liefde en passie. Tijdens mijn bevalling heb ik niet gemerkt dat zij foto's maakte en na mijn bevalling was zij zo betrokken en steunend. Ik kan altijd een beetje terug gaan naar die fijne herinnering omdat ik de foto's in een super mooi album heb. Shelley Roby fotografie is echt een aanrader!

Chanel & Danny